Over ons

TCI Collectief is opgericht vanuit de wetenschap dat de praktische toepassing van theorie in de praktijk de grootste vraag van werkgevers en werknemers is. Dankzij haar ervaringen in het bedrijfsleven onderscheidt TCI Collectief zich van andere trainingsinstituten en coachingscentra.

Maatwerk voor iedereen

Hoewel theoretisch kennis een zeer waardevolle basis biedt voor iedere vorm van arbeid, weten de opleiders van TCI Collectief dat de praktijk soms andere en verrassende situaties met zich meebrengen. In onze cursussen en opleidingen maken we de praktijk beeldend voor de deelnemers. Dat geldt voor alle praktijksituaties, in welke functie u ook werkzaam bent en op welk niveau.
TCI Collectief levert maatwerk voor iedereen.

Even voorstellen | Koop Nuismer

Koop Nuismer is zijn carrière begonnen in het onderwijs. Zijn specialisatie waren de financiële en commerciële vakken. Begin jaren ’90 is hij van start gegaan als zelfstandig ondernemer in de sportdetailhandel. In deze periode was Koop tevens actief als trainer en docent. Vanaf 2006 is Koop werkzaam geweest als relatiebeheerder bij een installatiebedrijf en als accountmanager bij een detacheringsbedrijf. Sinds 2009 heeft hij zijn activiteiten als trainer, coach en opleider weer opgepakt vanuit zijn eigen onderneming MySolutions. In de periode dat hij mede-eigenaar was van een financieel detacheringsbedrijf, heeft Koop ervaring opgedaan in detachering en re-integratie. Nu als mede eigenaar van TCI Collectief is zijn vaardigheid en kennis ingebracht in TCI Collectief en staat dit bedrijf borg voor kwaliteit, aandacht en optimale zorg bij de vraag naar advies op maat.