Loading...

Gedragsanalyses en werken in teamverband

Actie is reactie. Het gedrag dat één persoon vertoont is bepalend voor hoe een ander zich gedraagt. Deze wisselwerking is vooral in teamverband van grote invloed. Daarom is het belangrijk om je eigen gedrag te kennen. Wat is mijn werkwijze? Hoe reageer ik op bepaalde zaken? Hoe ga ik om met kritiek en reageer ik op anderen? Zelfkennis is een eyeopener en zal je helpen in je werk én daarbuiten. Een gedragsanalyse van TCI Collectief brengt je kwaliteiten en valkuilen systematisch in beeld.

TCI Collectief is gespecialiseerd in het maken van gedragsanalyses met behulp van een professioneel analysesysteem. Deze analyse legt haarfijn uit wat uw individuele gedrag is en hoe dat gedrag zich vertaalt in een groep of team. Het resultaat van de analyse is het uitgangspunt om jezelf bijvoorbeeld in een vervolgtraining te verbeteren of specialiseren.

Doelgroep en niveau
Een gedragsanalyse kan worden gedaan bij iedereen die zichzelf beter wil leren kennen om zijn of haar functioneren te verbeteren. Wij voeren tevens gedragsanalyses uit ten behoeve van sollicitatieprocedures, outplacement of assessments.