Loading...

Coaching on the job | individueel of in groepsverband

Het blijkt dat er in de huidige hectische tijd veel vraag is naar persoonlijke coaching. TCI Collectief noemt het “coaching on the job”. En dat is het ook letterlijk. Onze deskundige coach loopt zo onopvallend mogelijke mee in de dagelijkse werkpraktijk van de medewerker, op elk niveau. In persoonlijke en vertrouwelijk gesprekken geeft de coach daarna sturing en richting aan, zodat bekend wordt waar de verbeterpunten en ontwikkelingspunten liggen.

De aandacht is vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling en kansen. De coaches van TCI Collectief zijn écht geïnteresseerd en werken op strikt vertrouwelijke basis. De sleutel tot succes is vertrouwen.

Groepscoaching
Groepscoaching is iets minder specifiek dan individuele coaching, doch brengen de teamprestaties van de groep of het team wel op een hoger plan. In het groepsproces zal getraind worden op het signaleren van non-verbale signalen, op een constructieve manier confronteren, in de groep kunnen omgaan met emoties en “bokje”staan voor elkaar.

Doelgroep en niveau
Coaching is geschikt voor iedereen die een objectieve blik kan gebruiken over zijn of haar werkwijze en functioneren. Dit geldt voor particulieren, zelfstandig ondernemers en voor teams en werknemers van diverse kleine en grote organisaties.